Bli kjent med oss

Siden 1994 har vi lagt stolthet og hengivenhet i alt vi gjør for våre kunder. Vi mener at ingen ting er umulig og elsker utfordringer. Kvalitet er et av fundamentene i vår filosofi. Vi mener kvalitet skapes ut i fra både et solid, godt utført håndtverk samt kreativitet på det estetiske og praktiske plan. Det er vårt mål å kunne hjelpe andre med å bli sett og oppfattet, på en slik måte som bedriften og deres produkter er best tjent med. Vi ser på oss selv som «problemløsere» og liker utfordringer. Det jobbes kontinuerlig med intern produktutvikling for å kunne levere spennende løsninger.

Si hei til gjengen som får jobben gjort

Tor Vegar

er sjefen som gjør alt. Dette er mannen bak det hele. Med over 25 års erfaring i bransjen er dette mannen å spørre om råd og vink. Han er eksperten på å holde mange baller i luften, samle de løse trådene - og han har evnen til å gjøre det umulige mulig For å finne roen er han lidenskapelig opptatt av å fiske laks med flue.

tor.vegar@dohlen-dekor.no
Tlf: 926 17 470

Jens Kristian

Vi kaller han bare mr. FIX IT. Han får jobben gjort og følger kundene fra idé til ferdig produkt. Han vokst opp med faget og kan skilte med landets første svennebrev i profileringsdesign. Han er oppfinnsom og entusiastisk, og den hos oss som tør å kalle en spade for en spade. Når han ikke er på jobb finner du ham ofte med et snowboard under føttene.

jens@dohlen-dekor.no
Tlf: 416 77 866

Nina

Nina har full kontroll på økonomien. Med sitt ryddige og blide vesen sørger hun for at ingen ting blir glemt. Hun hjelper til der det trengs, og gjør at det blir mindre kveldsarbeid på oss andre. Hun jobber også som treningsinstruktør (dessverre!) og sørger for at vi andre får en skikkelig workout.

nina@dohlen-dekor.no

 Camilla

er ny i gjengen. Hun jobber med produksjon og montering. Alltid blid og hyggelig. Camilla har også god erfaring med tekstiltrykk. Du vil oftest møte henne når du kommer innom oss. Smilende og i full fart i produksjonshallen. 

camilla@dohlen-dekor.no
Tlf: 454 30 744

Morten

jobber med montasje og produksjon, og må dessuten rydde opp etter flere av oss andre. Nøyaktighet og konsentrasjon er to viktige prinsipper han lever etter. Han har godt humør og drar opp stemningen hos oss, men har en litt for variabel musikksmak. Som oftest har han et oppussingsprosjekt på gang, og han elsker å ta seg en løpetur.

morten@dohlen-dekor.no
Tlf: 909 05 152