Image
Text

Tor Vegar


er sjefen som gjør alt. Dette er mannen bak det hele. Med over 25 års erfaring i bransjen er dette mannen å spørre om råd og vink. Han er eksperten på å holde mange baller i luften, samle de løse trådene - og han har evnen til å gjøre det umulige mulig For å finne roen er han lidenskapelig opptatt av å fiske laks med flue.


tor.vegar@dohlen-dekor.no

Tlf: 926 17 470

Image
Text

Morten


jobber med montasje og produksjon, og må dessuten rydde opp etter flere av oss andre. Nøyaktighet og konsentrasjon er to viktige prinsipper han lever etter. Han har godt humør og drar opp stemningen hos oss, men har en litt for variabel musikksmak. Som oftest har han et oppussingsprosjekt på gang, og han elsker å ta seg en løpetur.


morten@dohlen-dekor.no

Tlf: 909 05 152

Image
Text

Jens Kristian


Vi kaller han bare mr. FIX IT. Han får jobben gjort og følger kundene fra idé til ferdig produkt. Han vokst opp med faget og kan skilte med landets første svennebrev i profileringsdesign. Han er oppfinnsom og entusiastisk, og den hos oss som tør å kalle en spade for en spade. Når han ikke er på jobb finner du ham ofte med et snowboard under føttene.


jens@dohlen-dekor.no

Tlf: 416 77 866

Image
Text

Nina


Nina har full kontroll på økonomien. Med sitt ryddige og blide vesen sørger hun for at ingen ting blir glemt. Hun hjelper til der det trengs, og gjør at det blir mindre kveldsarbeid på oss andre. Hun jobber også som treningsinstruktør (dessverre!) og sørger for at vi andre får en skikkelig workout.


nina@dohlen-dekor.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon